Informacije o dostavi

Cena dostave paketov ob nakupu večih izdelkov hkrati ostane ista. Cena poštnine znaša 3,89€.


Dostavo izdelkov vrši dostavna služba GLS za katero smo se odločili na podlagi izkušenj in nudi najboljšo uporabniško izkušnjo za vsakega prejemnika naročenega paketa. Dostava naročenih izdelkov v spletni trgovini na delovni dan, se izvede v roku 3 do 7 DELOVNIH DNI.

Izdelki bodo dostavljeni na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo Vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi , saj vas bo le tako dostavljalec lahko poklical in se dogovoril z vami o drugem ali kasnejšem načinu dostave v kolikor bi bilo to potrebno.


Pri dostavi paketov plačate znesek, ki ste ga videli ob zaključku nakupa. Strošek prevoza je brezplačen in brez dodatnih provizij.  Svoje naročilo lahko poravnate na dva načina. Klasično lahko svoje naročilo poravnate dostavljalcu - PO POVZETJU , tudi z Mastercard kartico, ki  paket tudi dostavi, plačate lahko tudi z nakazilom NA PREDRAČUN in v roku 24 ur poravnate kupnino na naš bančni račun. Po tem vam pošljemo vaše naročilo V ROKU 3 DO 7 DELOVNIH DNI.  Še bolje, če nam pošljete potrdilo o nakazilu, ( po želji ).

V primeru, da paketa ne prevzamete, vas dodamo na ČRNO LISTO in nimate več možnosti za nadaljno nakupovanje v naši trgovini. Boste blokiran kupec. 

DOSTAVA MOŽNA SAMO V DRŽAVI SLOVENIJI.

Loading...
Loading...
Loading...